Prøve på 100 kg gratis XLPO-isoleringsmateriale blev sendt til iransk kabelproducent til test.

Nyheder

Prøve på 100 kg gratis XLPO-isoleringsmateriale blev sendt til iransk kabelproducent til test.

For nylig sendte ONE WORLD med succes en gratis prøve på 100 kgXLPOisoleringsmateriale til en kabelproducent i Iran til test. Vi har mange succesfulde samarbejdserfaringer med denne iranske kunde, og vores salgsingeniør har en god forståelse for de kabelprodukter, som kunden producerer og kan anbefale de bedst egnede kabelråmaterialer. Kunden har bestilt vores XLPE-isolering flere gange før og har sat stor pris på kvaliteten af ​​vores produkter. Efter sammenligning mener kunden, at ONE WORLDs produkter er mere omkostningseffektive, og denne tillid gør os endnu mere forpligtet til at levere kvalitetsprodukter og -tjenester.

xiaotu

Kvaliteten af ​​vores produkter er blevet meget rost af lednings- og kabelproducenter, hvilket får os til at etablere et godt omdømme i branchen.

ONE WORLD har specialiseret sig i produktion aflednings- og kabelråmaterialer, herunder vandblokeringstape, glimmertape, ikke-vævet stoftape og forskellige plastekstruderingsmaterialer såsom HDPE, XLPE, PVC, LSZH-forbindelser. Vi leverer også optiske kabler råvarer, som f.eksPBT, Optisk fiber, Ripcord, Polyester Binder garn osv. For at sikre, at kunderne kan finde de bedst egnede materialer, giver vi gratis prøver, som kunderne kan teste.

Vores tekniske team har stor erfaring og professionel viden om lednings- og kabelteknologi og er forpligtet til at hjælpe kunder med at løse forskellige problemer, der opstår i produktionsprocessen. Vi inspicerer regelmæssigt produktionslinjen og fører tekniske diskussioner med fagfolk i branchen for løbende at forbedre kvaliteten og produktionsprocessen for vores produkt. Vi deltager også aktivt i forskellige brancheudstillinger og tekniske seminarer for at holde os ajour med den seneste industridynamik og teknologiske udvikling, hvilket sikrer, at vi altid er på forkant med branchen.

Kundetillid og support er vores drivkraft, vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at give de globale lednings- og kabelproducenter flere højkvalitets kabelråmaterialer og produktionsteknisk support. Vi ser frem til at etablere et langsigtet samarbejde med flere kunder i fremtiden for i fællesskab at fremme udviklingen af ​​lednings- og kabelindustrien.


Indlægstid: 20-jun-2024