Vietnamesisk kunde tilbagekøber vandblokerende tape og riveledning fra kabelmaterialeproducent ONE WORLD, etablerer et stærkt og pålideligt partnerskab

Nyheder

Vietnamesisk kunde tilbagekøber vandblokerende tape og riveledning fra kabelmaterialeproducent ONE WORLD, etablerer et stærkt og pålideligt partnerskab

ONE WORLD, en førende kabelmaterialeproducent, har med succes sikret sig en genkøbsordre fra en tilfreds vietnamesisk kunde på 5.015 kg vandblokeringstape og 1000 kg rivesnor. Dette køb markerer en væsentlig milepæl i etableringen af ​​et robust og pålideligt partnerskab mellem de to enheder.

Kunden, som oprindeligt blev kunde hos ONE WORLD i begyndelsen af ​​2023, afgav deres første ordre og ventede spændt på leveringen af ​​produkterne. Med strenge kvalitetskontrolforanstaltninger på plads testede og eksperimenterede kunden med produkterne, før de udtrykte deres tilfredshed og forventning om fremtidige samarbejder.

vandblokerende tape

Som en virksomhed med en global tilstedeværelse og en forpligtelse til at levere kabelmaterialer af høj kvalitet, værdsætter ONE WORLD den tillid og anerkendelse, som deres kunder giver dem. I tråd med dette har de etableret en filial i Nordafrika for bekvemt at imødekomme kunders behov for kabelfremstilling over hele verden.

Denne vellykkede genkøbsordre er et vidnesbyrd om ONE WORLDs dedikation til kundetilfredshed og deres evne til at levere pålidelige løsninger på tekniske problemer i produktionen. Virksomheden ser frem til at fortsætte deres partnerskab med den vietnamesiske kunde og levere overlegne kabelmaterialer til kunder over hele kloden.

1 rive-ledning

Indlægstid: 16. august 2023